DELTA Fiber Netwerk start glasvezelcampagne in Benthuizen

Glasvezel in kernen gemeente Alphen aan den Rijn.

Gemeente Alphen aan den Rijn is erg blij dat DELTA Fiber Netwerk een glasvezelnetwerk wil aanleggen in de kleine kernen van de gemeente en ondersteunt dit initiatief van harte. Om dit mogelijk te maken is er een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen beide partijen.

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in de kernen Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. Als 35% van de inwoners, per kern, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 9 december een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Stabiele internetverbinding cruciaal gebleken

De afgelopen tijd is voor veel mensen het belang van een snelle en stabiele verbinding cruciaal gebleken. Noodgedwongen werkten veel mensen vanuit huis, kregen kinderen en studenten online les en zijn we meer met elkaar gaan videobellen. Ook werd er meer gebruik gemaakt van zorg op afstand.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners van Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief.

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 650.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.

Michiel Admiraal, directeur DELTA Fiber Netwerk en wethouder Schotanus ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Volg op onderstaande site het glasvezelnieuws in Benthuizen:

“glasvezel in Benthuizen”