Programma Burgercontactavond bekend

Het programma van de Burgercontactavond van 21 mei aanstaande is bekend. Het Dorpsoverleg Benthuizen heeft samen met de gemeente Alphen aan den Rijn, de politie en Habeko Wonen hard gewerkt om een gevarieerd programma voor de burgers van Benthuizen samen te stellen:

  • De politie zal een toelichting geven over het project Buurt Bestuurt. Burgers van Benthuizen krijgen deze avond actieve invloed op de veiligheidsproblemen in Benthuizen die als eerste moeten worden aangepakt. Zwerfvuil, jongerenoverlast, graffiti, parkeeroverlast, snelheidsovertredingen, woninginbraak? U mag het deze avond mede gaan bepalen!
  • Habeko Wonen zal haar nieuwe visie ‘Dorpse Kracht’ toelichten. Hierin is veel aandacht voor het vasthouden en verbeteren van de leefbaarheid in de kernen. Ook het nieuwbouwproject ‘Bentwoudpark’ komt aan bod.
  • De gemeente zal de ontwikkelingen rond de Omleidingsweg (Bentwoudlaan), de rotonde naar de N209 en de algemene maatregelen voor de verbetering van de verkeersveiligheid toelichten.
  • Tot slot is er aandacht voor de recente ontwikkelingen in het Bentwoud.

Tijdens de pauze is er ruimte om informatietafels van de gemeente, politie en Habeko Wonen te bezoeken en met elkaar van gedachten te wisselen.

De Burgercontactavond vindt plaats in ‘De Hoeksteen’, Dr. Albert Schweitzerlaan 2 te Benthuizen. Inloop 19:45 uur, aanvang 20:00 uur. De avond wordt naar verwachting rond 22:00 uur afgerond.