Burgernet Benthuizen groeit

Tijdens de Burgercontactavond op 21 mei is ook een oproep gedaan voor Burgernet. Twintig inwoners hebben zich tijdens deze avond opgegeven. Hiermee is Burgernet in Benthuizen in één avond 10% gegroeid!

Wat is Burgernet?
Wonen en leven in een veilige omgeving vinden we allemaal belangrijk. Als inwoners van Benthuizen kunnen we hier samen met de politie en gemeente een bijdrage aan leveren. Bijvoorbeeld door de politie te bellen via 0900-8844 als u iets verdachts ziet op straat of rond uw woning (bij direct gevaar of ‘heterdaad’ belt u natuurlijk 112).

Daarnaast is Burgernet sinds vorig jaar in onze (oude) gemeente actief. Als u zich hiervoor heeft aangemeld wordt u door de politie per e-mail of sms-bericht gevraagd mee te kijken bij incidenten. Bijvoorbeeld bij de vermissing van een kind, een inbraakpoging in een woning of een vernieling van een voertuig. Heeft u iets gezien of gehoord waar u de politie mee kunt helpen, dan kunt u dit als Burgernet doorgeven via het gratis nummer 0800-0011.

Dus meld u aan voor Burgernet!
Meedoen met Burgernet kost u niets en verplicht u tot niets. Meer informatie kunt u vinden op http://www.burgernet.nl/ of in de Burgernet brochure.

Meld u dus aan voor Burgernet. Al 228 inwoners uit Benthuizen gingen u voor! Samen voor een veilig Benthuizen.