Informatieavond Zonnepanelen

ENERGIEK Alphen aan den Rijn organiseert een tweede Informatieavond over Zonnepanelen. Wilt u ook meer weten over zonnepanelen op uw dak? Dan bent u van harte welkom op 20 november 2014. De bijeenkomst vindt plaats op Ecopark DeLimes, Limes-lus 5 in Alphen aan den Rijn en begint om 19:30.

Tijdens de presentatie op deze avond wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden op het gebied van duurzame energie. Hoe kunt u bijdragen aan een duurzame toekomst? U kunt verschillende zonne-energie producten zien en vragen stellen. Als u de energiefactuur/jaarafrekening meeneemt, dan krijgt u een advies op maat, want het loont meer dan ooit loont om nu te investeren in zonnepanelen.

Geen geschikt dak ?
Om voor bewoners die geen geschikt dak hebben ook deelname in zonneprojecten mogelijk te maken werkt Energiek ook aan zogenaamde Postcoderoos-projecten, mogelijk gemaakt in het Energieakkoord dat vorig jaar is afgesloten. Bewoners die in zulke projecten deelnemen krijgen een korting op hun energiebelasting en een lagere kilowattuurprijs. Hierover meer informatie op de website en in volgende berichten.De doelstelling van Energiek Alphen aan den Rijn.is verschillende van dit soort projecten met energiebelastingkorting in Alphen aan den Rijn te realiseren. In overleg met de gemeente zoeken we naar geschikte daken. Bedrijven, sportorganisaties en andere partijen die een dak beschikbaar willen stellen kunnen zich melden bij info@energiekalphenaandenrijn.nl
Wethouder Stegeman steunt dit initiatief van Energiek Alphen aan den Rijn omdat het aansluit op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente.

Meer informatie op www.energiekalphenaandenrijn.nl