Coronawinter 2021 in Rijnwoude

Twee nieuwe coronaprojecten voor jong&oud met winters prijzenpakket.  

En opeens zitten we midden in de winter, voor velen een opkikker in coronatijd. Actief Rijnwoude gaat hier natuurlijk gebruik van maken en heeft 2 nieuwe ‘Projecten’ bedacht:

  1. Voor kinderen:  Wie maakt de grootste sneeuwpop?  Je maakt hier natuurlijk een foto van en geeft aan hoe groot de sneeuwpop precies is en waar deze staat.  De foto van de grootste sneeuwpop (en de origineelste sneeuwpop) proberen we te plaatsen in de regionale dag-  en weekbladen. De winnaars ( 5 in totaal) ontvangen een winters pretpakket (chocomelk / slagroom met iets lekkers erbij)
  2. Voor volwassenen:  Een fotowedstrijd. Zeer waarschijnlijk gaan we hele bijzondere winterse taferelen zien. Dit moeten we natuurlijk historisch vastleggen. Wanneer u bijzondere foto’s maakt willen wij deze graag van u ontvangen. De makers van de 5 mooiste foto’s worden beloond met een winters prijzenpakket bestaand uit o.a. erwtensoep en rookworsten. Natuurlijk willen we ook weten waar de foto’s zijn gemaakt en door wie. En natuurlijk gaan we ook proberen dat deze foto’s geplaatst worden in de regionale dag- en weekbladen.

                                                                   

En verder……..

Met dit fotomateriaal gaan we per kern een fotoboek maken zodat ons nageslacht kan zien hoe bar de ‘coronawinter 2021’ is geweest. Wanneer u dus fotomateriaal naar ons toestuurt dan geeft u automatisch toestemming dat wij dit materiaal mogen gebruiken.

Dit fotoboek kunt u dan zelf bestellen, zodat u eigenaar wordt van dit unieke document. Of u gebruikt dit als origineel cadeau om weg te geven. Wanneer het fotoboek ‘coronawinter 2021 in Rijnwoude’ gereed is laten we dat natuurlijk aan u weten.

Deze ‘Projecten’ lopen tot het moment dat het huidige winterweer is afgelopen.

U kunt uw foto’s toesturen naar uw kerncoördinator. Ook voor vragen kunt u daar terecht.

Kerncoördinator Benthuizen: Bernard@actief-rijnwoude.nl   

06 – 2950.8442  / Bernard de Vries