Nieuwsbericht oktober 2018 van “Tom in de Buurt”


Nieuwsbericht van “Tom in de Buurt”,           

Beste inwoners van Benthuizen,       ,

Wij willen u laten weten dat wij, per 1 november 2018, iedere donderdag aanwezig zullen zijn in Allcura om al uw vragen te beantwoorden.
Van 13.00 uur tot 14.00 uur is het inloopspreekuur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Dus heeft u vragen over personenalarmering, vrijwilligerswerk, mantelzorg, administratie of heeft u ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld een echtscheiding, rouw en verlies of ondersteuning bij zelfstandig wonen, loop dan gerust eens binnen om de mogelijkheden te bespreken. Tevens kunnen wij u ook informatie geven over cursussen en trainingen die wij vanuit Tom aanbieden en over onze activiteiten, die wij vaak in samenwerking met andere organisaties aanbieden.  

Er is een clubje dames die wekelijks bij ons spelletjes komt doen. Helaas is dit een keer verkeerd gegaan en waren wij door miscommunicatie gesloten. Nu wij wekelijks aanwezig zijn zal dat niet meer gebeuren.
Wilt u aansluiten bij de dames om een spelletje te komen doen van 14.00 uur tot 16.00 uur, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Wij zien u graag op ons inloopspreekuur. Uiteraard kunt u voor uw vragen ook contact opnemen via het algemene Tom nummer; 088 900 4567, via de website   www.tomindebuurt.nl  of stuur ons een mail;  team.rijnwoude@tomindebuurt.nl

 

Met vriendelijke groet, 

Patty Groen, 

Tom in de Buurt,  team Rijnwoude  
Postadres Postbus 92, 2400 AB Alphen aan den Rijn
Telefoon 088 900 4567
Online www.tomindebuurt.nl
twitter.com/tomindebuurt